Milgram-kísérlet honvédekkel: a Nyugati Megszálló Csoport közreműködése a holokausztban (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a második világháborús ukrajnai magyar megszálló alakulatok hogyan váltak tömeggyilkosokká.
Keywords: honvédek; második világháború; tömeggyilkosok