Alkalmazott pszichológiai kutatások a sorozat-bűncselekmények felderítésének szolgálatában (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a bűncselekmény elkövetői profilalkotása miként történt az elmúlt két évtizedben a sorozat-bűncselekmények során.
Keywords: sorozat-bűncselekmények; profilalkotás; pszichológia