Az Ózdi Rendőrkapitányság uzsora-bűncselekmények felderítésével kapcsolatos szakmai tapasztalatai (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekinti az uzsorával kapcsolatos vizsgálati intézkedéseket Ózdon.
Keywords: bűncselekmény; uzsora; Ózd