A papírzsebkendő mint banánhéj (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző egy nyolc éves magyar betöréses eset példájával hívja fel a figyelmet a bűnügyi helyszínelés fontosságára.
Keywords: helyszínelés; betörés; Magyarország