Elmélkedés a bűnözésföldrajz elnevezése kapcsán (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a bűnözésföldrajz terminológiai vitáiról Magyarországon.
Keywords: bűnözésföldrajz; terminológia; Magyarország