Megjegyzések az egységes európai titkosszolgálathoz (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt az európai titkosszolgálatok egységes irányú tendenciáiról.
Keywords: titkosszolgálat; egységesítés; Európa