A rendvédelmi szervek közötti automatizált információmegosztás és -elérés (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy az információs társadalom és a nagy adatkezelés hogyan befolyásolhatja a rendvédelmi szerveket, és különösen a büntetés-végrehajtást.
Keywords: büntetés-végrehajtás; automatizált információmegosztás; adatkezelés