Börtönzsúfoltság kontra nemzetállamok (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak a börtönök túlzsúfoltságáról Európában, valamint az Emberi Jogok Európai Bíróságának ezen a területen folytatott ítélkezési gyakorlatáról.
Keywords: büntetés-végrehajtás; börtön; tűlzsúfoltság