Az eltűnt gyanú nyomában (Belügyi Szemle, 2018)
A szerzők áttekintést nyújtanak arról, hogy az új magyar büntetőeljárási törvény miként foglalja magába a rejtett nyomozást.
Keywords: büntetőeljárás; nyomozás; gyanú