Ékszerlopás a pécsi székesegyházból (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a pécsi székesegyház 18–19. századi ékszerlopásával kapcsolatos vizsgálatokról.
Keywords: vizsgálat; ékszerlopás; székesegyház