Nemzetközi bûnügyi együttmûködés a kiberbûnözés területén (Belügyi Szemle, 2018)
Az esszé áttekintést nyújt a kiberbűnözés területén a nemzetközi bűnügyi együttműködés lehetséges és intézményi struktúrájáról.
Keywords: kiberbűnözés; együttmûködés; bűnügy