Nyílt forrású adatgyûjtés az interneten (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a nyílt forrású internetes adatgyűjtés miként használható fel a vizsgálatok során.
Keywords: internet; adatgyűjtés; vizsgálat