Eljárások drónok felderítésére (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt a drónok használatának lehetőségeiről és kockázatairól, valamint az UAS (Unmanned Aerial System, pilóta nélküli légijármű-rendszer) visszaélések észlelési és védelmi módszereiről.
Keywords: drónok; UAS; kockázatok