Új paradigma felé: bizalom és biztonság a térben: A rendészeti szervezet működését meghatározó társadalmi keretek kapcsolatának néhány kérdése (Belügyi Szemle, 2019)
A szerzők áttekintést nyújtanak a bizalom és biztonság összekapcsolásának fontosságáról a demokratikus társadalomban.
Keywords: biztonság; bizalom; új paradigma