Az emberölési ügyek nyomozási hibáiról és a szerencse jelentőségéről (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt a gyilkossági vizsgálatok során hibák és a szerencse következményeiről.
Keywords: nyomozás; hiba; szerencse